VERSLAAFD AAN HET SPEL DAT ONDERNEMEN HEET


Sinds mijn eerste bedrijf houdt het ondernemerschap me stevig in zijn greep. Ondernemen is een fantastisch spel dat, als je het goed speelt, voor veel voldoening zorgt. Zelf ben ik eraan verslaafd. De kick die business succes mij elke keer weer geeft is onbeschrijflijk. Dat moet je zelf ervaren en laat ik je ook graag ervaren. Natuurlijk loop je als ondernemer risico’s en krijg je te maken met tegenslagen. Maar juist daaruit haal ik mijn motivatie om nog beter in dit spel te worden.


TRACKRECORD


BEN DE VERANDERING
DIE JE WILT ZIEN


Investeerder en ondernemersmentor

Al zolang ik onderneem, heb ik me altijd omringd met goede coaches en specialisten. Met hun hulp ben ik erachter gekomen waar mijn echte passie lag. Ik kwam tot de kern: tot een duidelijk beeld van mijn ideale ondernemersleven. Ik wilde geen operationele taken meer uitvoeren, maar alleen als investeerder bij mijn bedrijven betrokken zijn. Én ik wilde mentor zijn van gedreven ondernemers, omdat ik daar gelukkig van werd en nog elke dag word.

 

GENIET VAN DIT LEVEN


Waar dat vroeger niet vanzelfsprekend was, geniet ik nu met volle teugen van mijn leven. Zowel privé als zakelijk. Ik geniet van mijn dochtertje Fallon en de goede relatie die ik nog altijd heb met haar moeder. Ik geniet van de mooie bedrijven waar ik mede-eigenaar van ben en de successen die ik met mijn compagnons boek. En ik geniet van de ondernemers die op mijn pad komen en waarvan ik zelf veel leer. Ambitieuze vrouwen en mannen die hetzelfde nastreven als ik: een No Limits leven. Het is gewoon maakbaar.