EEN DOEL ZONDER ACTIE
BLIJFT EEN DROOM.

DROOM JE VERDER?

Zo’n leven zou ik ook wel willen ….
Ooit gaat het me lukken …
Dat zou ik graag nog een keer willen doen …
Als ik meer tijd heb, dan …

OF KOM JE IN ACTIE?

Ik werk gestructureerd.
Ik pak mijn verantwoordelijkheid.
Ik ga creëren in plaats van reageren.
Ik houd me aan mijn plan.

NO LIMITS ONLINE PROGRAMMA

Mijn No Limits methodiek staat in dit online programma voor ondernemers centraal. De inhoud is gebaseerd op de ondernemerslessen die ik zelf met vallen en opstaan heb geleerd. In circa 9 weken help ik je bij het creëren van je mooiste leven. No Limits wordt jouw leidraad waar je altijd op kunt teruggrijpen. Elke stap licht ik toe in een video. Bekijk elke video minimaal één keer. Daarna maak je de bijbehorende opdrachten in het werkboek.

Laat de stof goed tot je doordringen. Leg het af en toe aan de kant, laat je onderbewustzijn zijn werk doen en pak het dan weer op. Die tijd heb je ook. Je krijgt 4 maanden exclusief toegang tot mijn No Limits programma. De investering bedraagt €799 excl. 21% BTW. Dit staat jou in de komende weken te wachten:

WEEK 1 - JOURNALING
Stap 1 in mijn No Limits methodiek is journaling. Je pakt elke dag een moment om te schrijven over zaken die je bezig houden. Over de doelen die je wilt bereiken. Of de uitdagingen die op je bord liggen. Journaling is jouw dagboek, maar dan op de toekomst gericht. Hoe ziet jouw perfecte plaatje er privé en zakelijk uit? Door erover te schrijven geef je het aandacht. En komt jouw mooiste leven al in je hoofd tot leven. Voor deze stap gebruik je het journaling-boek uit de No Limits box.
WEEK 2 - BALANCE SHEET (+BONUS VIDEO)
Balans creëren tussen werk en privé is voor veel ondernemers een opgave. Mijn balance sheet helpt je hierbij. In mijn methodiek gebruik ik 12 punten van balans: carrière, skills, vriendschap, avontuur, familie, gezondheid, bijdrage, relatie, omgeving, intellectueel, spiritueel en creatief. Je geeft jezelf voor elk onderdeel een cijfer en rangschikt ze op prioriteit. Daarmee creëer je bewustzijn. Vervolgens ga je de acties benoemen en uitvoeren om op elk punt minimaal een 8 te scoren. Je vindt een balance sheet in de No Limits box.
WEEK 3 - JUST DO IT LIST
De volgende stap is het maken van een Just do it list. Ook deze vind je in de No Limits box. Op de lijst schrijf je alle zaken van vroeger op die jou nog steeds een goed gevoel geven. Dat kan een geluksmoment zijn, een herinnering, een geur, kleur, smaak of sfeer. Daarnaast schrijf je alles op wat je in de toekomst nog wilt realiseren. Materiaal of immaterieel. Klein of groot. Dit is jouw bucket list. Ik leer je om je lijst actief te gebruiken en te integreren in je dagelijks leven. Zodat je je dromen gaat realiseren in het hier en nu.
WEEK 4 - VISIOEN (+BONUS VIDEO)
Dit is de belangrijkste stap uit mijn No Limits methodiek. Je gaat jouw visioen creëren. In je visioen beschrijf je je ideale leven alsof je het nu al leeft. Een utopie, alleen dan bereikbaar. De inhoud van je visioen heb je voor een belangrijk deel bepaalt in de stappen hiervoor (journaling, balance sheet, just do it list). Door consequent met je visioen bezig te zijn, er voortdurend zaken aan toe te voegen en het elke dag hardop uit te spreken, gaat je onderbewustzijn erin geloven. En ga jij je bewust (en onbewust) ernaar gedragen. Een voorbeeld visioen vind je in de No Limits box. De eerste 4 weken sluiten we af met een korte recap.
WEEK 5 - GOAL SETTING
Alle stappen uit mijn methodiek grijpen in elkaar. Hoe ver je ook in het programma bent, ze blijven telkens terugkomen. Nu je visioen grotendeels staat, ga je werken aan je goal setting. Aan de hand van de balance sheet en de 12 punten van balans, stel je concrete doelen voor de middellange termijn. Wat wil je dit (half)jaar bijvoorbeeld bereiken op carrièregebied? En wat op relationeel gebied? Sta bij elk punt stil en schrijf op waar je naartoe gaat werken. In de No Limits box vind je een goal setting sheet.
WEEK 6 - BLUEPRINT (+ 2 BONUS VIDEO'S)
Jij staat als persoon centraal. Je bent het hart van je organisatie: het basisstation. Om je heen zweven allerlei satellieten. Dat zijn de pilaren waarop je bedrijf is gebouwd. Denk aan HR, marketing, finance, sales en operations. In stap 6 ga je dit uittekenen en maak je de blauwdruk van je onderneming. Inclusief de medewerkers of externe partners en hun verantwoordelijkheden binnen een satelliet. En inclusief de privézaken die voor jou belangrijk zijn. Je krijgt zo een goed overall beeld van je bedrijf. Een voorbeeld van een blueprint zit in de No Limits box.
WEEK 7 - MUNITIEKAST (+BONUS VIDEO)
Ideeën voor omzetgroei moet je op de plank hebben liggen, is mijn opvatting. Je kunt dan direct in creatiestand komen op de momenten dat het hoognodig is. In stap 7 ga je je munitiekast vullen. Dat is je grijpvoorraad met goede ideeën die je onderweg naar je No Limits ondernemersleven kunt inzetten. Sommige ideeën leiden direct tot resultaat, andere zorgen daarvoor via een omweg. Door van tijd tot tijd al die creatieve hersenspinsels uit je hoofd weg te schrijven, creëer je ruimte voor nieuwe ideeën.
WEEK 8 - BRAINSTORM & BRAINDUMP
Op basis van de blueprint die je in stap 6 hebt gemaakt, ga je een braindump en brainstorm doen. Deze stap sluit goed aan op de vorige, omdat je ook hiervoor volledig in creatiestand moet staan. Bij elk onderdeel van je blauwdruk schrijf je op wat er in je hoofd zit. Pijnpunten die je moet aanpakken, privé of zakelijk. Pluspunten die je verder wil versterken en uitbouwen. Daarbij is er niets goed of fout. Je schrijft het eerst uit je hoofd (braindump) en beschrijft vervolgens welke stappen je wilt gaan zetten (brainstorm). Dit is een waardevolle stap voor het creëren van rust en overzicht.
WEEK 9 - TIMELINE (+ 3 BONUS VIDEO'S)
Alles wat je tijdens de voorgaande stappen van mijn No Limits methodiek hebt geleerd, komt samen in de timeline. Het is nu tijd voor het plannen en uitvoeren van hele concrete acties op weg naar jouw visioen. Over een tijdlijn van 4 tot 6 weken verdeel je de actiepunten uit je brainstorm, waarbij je kijkt naar prioriteit en urgentie. Zo creëer je voor jezelf per week een heldere to do list. En zet je de eerste belangrijke stappen naar het No Limits leven dat jij wilt leiden. Gebruik de voorbeeld-timeline uit de No Limits box. Je hebt nu mijn online programma doorlopen. Maar je weet dat je eigenlijk pas aan het begin staat. Veel succes met het creëren van jouw No Limits leven. Tot slot heb ik nog een gouden tip voor je (bonusvideo). En wijs ik je graag op mijn mentortraject voor succesvolle ondernemers en ondernemers die dat willen worden. 
 

NO LIMITS INFOGRAPHIC

 
 

DIT KRIJG JIJ


4 maanden persoonlijk toegang tot mijn NO LIMITS programma.
9 video’s over de stappen van mijn succesvolle methodiek.
8 bonusvideo’s voor extra verdieping.
Exclusieve No Limits Box met al het materiaal dat je nodig hebt.
Uitgebreid werkboek met opdrachten per video.
Eén keer per maand een live Q&A.


WANNEER START JIJ MET BOUWEN AAN JOUW NO LIMITS LEVEN?

REVIEWS

Miranda Henderickx


Dit online programma brengt je echt next level zowel privé als zakelijk zodat je je droomleven & bedrijf kan creëren. Een zeer duidelijk programma met de juiste elementen welke je als ondernemer nodig hebt.

Ivo


Ik kwam bij Jordi voor mijn balans, die was destijds volledig weg. Zowel privé als zakelijk. Deze energie kwam mijn lichaam, relaties en zaak niet ten goede. Deze onbalans straalde ik uit naar m.n. geliefde, opdrachtgevers en potentiële. als creatief artiest en persoon die altijd net wat verder denkt miste ik deze balans en input. Jordi gaf me wekelijks de handvatten om terug te pakken maar vooral rustig vooruit te denken te plannen en buiten mijn tunnelvisie te denken. Juist doordat hij “weinig” technische kennis van mij product en dienst had, inspireerde zijn vragen en methodes me enorm anders te kijken naar mijn onderneming en privé. Hij leerde me positiever te kijken, kansen te zien en zelfs je mindset te gebruiken om doelen te behalen. Van dag tot dag en van maand tot maand, in het tempo dat bij mij past. Een persoon en mentor die je echt verder helpt!

Petra


Vaak liep ik tegen hetzelfde aan; ik zag een grote berg en wist niet waar te beginnen en blokkeerde hierdoor. Door de No Limits methodiek kan ik alles gemakkelijk in stukjes ophakken zodat ik iedere week precies weet wat ik moet doen, waardoor ik het overzicht kan houden en rustig onder kan blijven. Je gaat kijken naar wat je graag van het leven wilt op zakelijk maar ook privé gebied, dat vind ik erg sterk! Want als ondernemer zul je ook privéleven op orde moeten hebben wil je kunnen genieten van je leven. Ik raad iedereen aan om deze methode je eigen te gaan maken want ik weet zeker dat je veel meer gaat genieten van je (ondernemers)leven!

Maarten Dings


Ik kwam met de No Limits methode in aanraking omdat ik op zoek was naar een gestructureerde manier om mijn ideeën en dromen te vertalen naar de werkelijkheid. In die vertaalslag ging op een of andere manier een hele hoop energie verloren. Heel frustrerend eigenlijk om ieder idee te zien stranden in hetzelfde terugkerende patroon zonder dat te kunnen doorbreken. En om uiteindelijk dus weer een idee in rook te zien opgaan. Ondertussen had ik in de loop der jaren al veel "best-practices" gelezen en verzameld uit persoonlijk leiderschap boeken van o.a. Stephen Covey, Tony Robbins, Michael Pilarczyk, David Allen etc. Toch miste ik de laatste stap naar uitvoering nog steeds. Je kunt immers veel kennis opdoen, alleen heb je er niet veel aan als je die niet ook uitvoert en omzet in concrete acties. Met de No Limits methode valt voor mij eigenlijk alles op zijn plek! Ik kan mezelf toestaan om te blijven dromen en fantaseren over mijn mooiste leven. Sterker nog, No Limits stimuleert je vooral om dat te doen door aan de slag te gaan met visualisaties en affirmaties. Tegelijkertijd werk je echter ook aan een gestructureerde vertaling van dat mooiste leven naar een uitvoering in de praktijk. En zo navigeer je stapje voor stapje naar de dromen die je graag wilt verwezenlijken. Dat mooiste leven begint immers vandaag en niet morgen! Het fijnste aan No Limits vind ik overigens de 12 punten van balans. Dit zorgt ervoor dat je echt ook kunt genieten van het hele proces en nergens in doorslaat. Het is een cliché en o zo waar: de reis is mooier dan de bestemming. Met de 12 punten zorgt No Limits ervoor dat je steeds ook voldoende aandacht blijft geven aan de andere aspecten van je leven zoals je relatie, spirituele ontwikkeling, bijdrage, gezondheid etc. Daarmee heeft No Limits daadwerkelijk een holistische aanpak, en daar was ik echt naar op zoek. Kortom: dikke aanrader!

Liesbeth Deckers 🇧🇪


Iedere gedreven ondernemer die het maximum uit zichzelf en zijn/haar bedrijf wilt halen, gemotiveerd wordt door daadkracht, discipline en een open geest zal gegarandeerd aan z’n trekken komen met de methodiek die Jordi heeft samengesteld. De verschillende stappen in zijn No Limits programma zijn niet alleen goed doordacht maar ook doorleefd, en dat voel je. Als je de drive voelt om te ondernemen, in wat voor branche dan ook, en je wilt er echt voor gaan, dan is Jordi de man die je moet hebben. Gepassioneerd, geestig en met een stevige portie mannelijke actie-energie, is hij echt de verpersoonlijking van zijn mentoringprogramma.